Intentar ORO - Gratis
"Küresel liderlik hedefi koyduk"
Ekonomist
|Ocak 07 2024
Karbon dengeleme faaliyet alanlarında dijital hizmetler sunan Sustable Kurucu Ortağı Mustafa Uysal, "Önümüzdeki 5 yıl içindeki iklim yönetimi ve muhasebe platformu teknolojimizle küresel ölçekte liderlik pozisyonuna ulaşmayı hedefliyoruz" diyor.
Gelişmiş teknolojik altyapısıyla şirketlerin sıfır karbon ekonomisine geçişini hızlandıran ve geçiş sürecinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olan yazılım çözümleri sunan Sustable, hedefine küresel liderliği koyan taptaze bir girişim. Platform, her ölçekteki şirketlerin karbon ayak izini hesaplamasını, takip etmesini, raporlamasını ve azaltmasını kolaylaştırıyor. Şirketin kurucu ortağı Mustafa Uysal ile şirketin hizmetlerini ve gelecek hedeflerini konuştuk.
Kendiniz ve girişiminizin kuruluş hikayesi hakkında bilgi verir misiniz?
Esta historia es de la edición Ocak 07 2024 de Ekonomist.
Suscríbete a Magzter GOLD para acceder a miles de historias premium seleccionadas y a más de 9000 revistas y periódicos.
¿Ya eres suscriptor? Iniciar sesión
MÁS HISTORIAS DE Ekonomist
Ekonomist
Avrupa ve Orta Asya'da büyüyerek 2030'da 70 otel hedefi koydu
Elite World Hotels & Resorts, turizm sektöründeki 50'nci yılını kutluyor.
1 min
Mayıs 24 2026
Ekonomist
"İş dünyasına yeni yetenekler kazandırmayı hedefliyoruz"
Akbank'ın gençlik vizyonu doğrultusunda hayata geçirdiği, TürkiAye'deki üniversitelerin tamamında yapay zekadan girişimciliğe çok sayıda farklı konu ve kapsamdaki programlarıyla gençlerle buluşan Akbank Gençlik Akademisi, 2021'den bu yana yaklaşık 360 bin gence ulaşırken 400'e yakın etkinlik gerçekleştirdi ve yaklaşık 5 bin saatlik içerik üretti. Katılımcıların yüzde 60'ını ise kadınlar oluşturdu.
1 min
Mayıs 24 2026
Ekonomist
Türk Altın'da öneri ve hedef fiyat ne oldu?
Ülke risk primi (CDS) ile tahvil faizlerindeki yükselişin BIST-100'ü baskılamaya devam edebileceği öngörülüyor. Geçen hafta bir kurum ise Türk Altın İşletmeleri'nde önerisini ve hedef fiyatını güncelledi.
1 min
Mayıs 24 2026
Ekonomist
EO, Türkiye'deki faaliyetlerini artırıyor
Dünya genelinde 80 ülkede 20 binden fazla girişimciyi şemsiyesi altında toplayan Entrepreneurs' Organization (EO), Türkiye'deki faaliyetlerini artırıyor.
1 min
Mayıs 24 2026
Ekonomist
“BALMY, ÜRETİCİ KADIN SAYISINI BİNLERE TAŞIYOR”
1993’te İstanbul Maltepe’de kurulan Balmy, bugün Türkiye’de 18 bin 890 satış noktasında bulunan ve 63 ülkeye ihracat yapan bir kişisel bakım markası.
1 mins
Mayıs 24 2026
Ekonomist
TEB'den kadınlara güçlü destek
ITÜ ARI Teknokent, SAHA 2026 Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda girişimleriyle birlikte yer aldı.
1 min
Mayıs 24 2026
Ekonomist
Motosiklet pazarı elektrikliden güç alıyor
Son beş yıldır üst üste kırdığı satış rekorlarının ardından, 2025 yılında yüzde 26 küçülen motosiklet sektörü, 2026'da da kan kaybetmeye devam edecek. Pazarın itici gücü olan elektrikli kategorisinde ise yüzde 16 büyüme bekleniyor.
3 mins
Mayıs 24 2026
Ekonomist
Markalar caddelerde küçülerek büyüyor
İstanbul'un dev alışveriş caddelerinde taşlar yerinden oynuyor. Markalar artık metrekare odaklı büyümenin yerine verimlilik ve deneyim odaklı mağazalara yöneliyor. İstanbul'un caddeleri yüzde 7 seviyesinde sabit kalan birincil getiri oranlarıyla yatırımcı açısından cazibesini koruyor.
3 mins
Mayıs 24 2026
Ekonomist
Tüketici sağlığında liderliği hedefliyor
240 milyar TL'lik hacme ulaşan Türkiye tüketici sağlığı pazarında yaklaşık 45 milyon kişinin gıda takviyeleri kullandığını belirten Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar Ülke Grubu Başkanı Dr. Onur Yaprak, \"Hedefimiz bu pazarın lideri olmak\" diyor.
2 mins
Mayıs 24 2026
Ekonomist
Cari açık üç yılın zirvesinde
SON 12 AYDA CARİ DENGENİN GÖRÜNÜMÜ
1 mins
Mayıs 24 2026
Translate
Change font size
